Vi har mærkerne...

Efterårets nyheder

 

Vintagebriller, afrundede kanter, bløde former, brændte farver og briller i træ. Det er nogle af nøgleordene for efterårets brillemode.

Kalenderen varsler efterår, og sæsonskiftet er lig med nye trends og tendenser i modebilledet. Det gælder også brillemoden.

Titanium er et materiale, vi kommer til at se mere til – bl.a. i kombination med træ, hvor metallet giver kant til det bløde træ.  Også briller lavet helt i  træ vinder indpas. Træbrillerne hylder den skandinaviske stil og enkelthed, og træet giver brillerne et æstetisk og samtidig personligt udtryk. Derudover er træbrillerne lette – og som et ekstra plus er de allergivenlige.

- Retrostilen har fyldt meget i flere sæsoner nu, og det bliver den ved med. De nye kollektioner er fortsat præget af 50’erne og 60’ernes ikoniske designs som ”pilotbrillen”, ”cateye” og kuglerunde briller, men designerne har også skelet til lidt nyere tidsperioder. Det betyder, at også den glade 70’er-stil nu sætter sit aftryk i brillemoden med halvrunde briller til kvinder - og honning- og karamelfarvede stel til mænd.

 

   

Det klassiske look holder

Det klassiske udtryk er den helt store vinder. Vi ser en tydelig tendens til, at de kantede, markante briller, som over lang tid har været meget populære, bliver afløst af stel med mere bløde, afrundede former. Der er dog også fortsat plads til de lidt mere ”vovede” briller som fx ottekantede stel.

 

Farvemæssigt kommer vi til at se mange stel i naturlige og brændte farver, samtidig med at lyse pastelfarver ser ud til at blive mere og mere populære.

 

k

Del indhold

Find butik

Køb dine briller med:

0.- udbetaling 

0.- renter

0.- gebyrer

Læs mere her:

 

Find butik

Find din lokale butik, som har varerne på lager!