Toriske linser til bygningsfejl

Dailies Aqua Comfort Plus Toric

 

DAILIES® AquaComfort PLUS® Toric er en opgraderet kontaktlinsemodel, som er udviklet til at fungere endnu bedre. Denne kontaktlinse har samme balanceteknologi og design som FOCUS® DAILIES® Toric, der holder kontaktlinsens forskellige styrker på plads på øjet for at sikre et klart syn – hele dagen lang og når du blinker – så du vil stadig få det stabile, klare syn, du har med dine nuværende kontaktlinser.

Teknologien i DAILIES® AquaComfort PLUS® Toric indeholder 3 fugtgivende komponenter, som giver frisk komfort ved hvert blink. Disse komponenter bidrager til, at det er mere behageligt at bruge DAILIES® AquaComfort PLUS® Toric kontaktlinser.

Vi er fuldstændig overbeviste om, at du vil kunne se klart og behageligt hver dag med DAILIES® AquaComfort PLUS® Toric, så vi tilbyder 100 % tilfredshedsgaranti. I tilfælde af at du ikke bliver tilfreds, første gang du prøver DAILIES® AquaComfort PLUS® Toric, får du den fulde købspris tilbage. Du har mulighed for at prøve kontaktlinserne helt gratis i 10 dage.

k

Del indhold

Find din nærmeste optiker her

Find dine sportsbriller:

Cykelbriller

Skibriller

Golfbriller

Sejlerbriller

Find butik

Find din lokale butik, som har varerne på lager!