Hvilken brille passer til dig?

En velvalgt brille er med til at fremhæve din personlighed. Derfor er det vigtigt, at du er tro mod din personlighed, når du vælger briller. Er du den klas–siske type, der foretrækker rene linjer og enkelt design, vil en diskret brille, der farvemæssigt ligger sig op ad dine egne farver, sikkert være det rigtige valg for dig. Mens et markant og iøjnefaldende stel er mere rigtigt, hvis du er den modige, farverige type.
 
Uanset, hvilken brille du sværger til, vil den udsende et signal om, hvem du er. Derfor er det også ofte en god idé at have flere forskel–lige briller at skifte med, der passer til de roller, du spiller på jobbet, derhjemme eller sammen med vennerne. Hos den selvstændige individuelle optiker finder du ikke bare et standardsortiment. Her finder du brillerne, du ikke finder andre steder.

Kig i vores Stilguide, der giver gode råd om, hvordan du vælger den rigtige brille. Se den her. Eller hent den hos en af vores OptikTeam optikere.

StilGuide

Casual
Casual stil er for den praktiske, der kan li’ at bevæge sig i naturen eller dyrke sport enten alene eller at få pulsen i vejret sammen med andre. Casual dækker over både den aktive og den afslappede stil. Mere komfort end stylish, men det er vigtigt, at det hænger sammen med både tøjstil og fremtoning.

 

Boheme
Boheme stil er livsnyder attitude. Boheme stilen er et klart mode-statement, der skiller dig ud fra mængden. Hvor andre har travlt, har bohemen tid til at være sig selv, gå andre veje, prioritere anderledes. Boheme stilen værdsætter livets poetiske sider og det kan man se på brillerne: Bløde linjer med fine detaljer.

 

Classic
Den klassiske stil er den stringente no nonsense stil. En brille er en brille. Det er dømt minimalisme og funktion fremfor unødvendige detaljer. Den klassiske stil viser, at du har dine prioriteter andre steder, men at du værdsætter høj kvalitet. Classic stil er fokus på job og business og viser, at du er på rette vej.

Cool
Cool stil viser, hvad man står for og at man er parat til at vise det. Jeg er sgu min egen-agtigt. Højere hæle end flade sko. Cool stil er både rå og stylish og farverne er mere pang og glossy end pale. Er man cool, er man fremme i skoene. Fx bikerstil med ikke-bange-for-noget-attitude eller punk poetry fra top til tå.

 

 

Klik på siden for at downloade hele stilguiden eller kig forbi butikken og få en stilguide.

 

Find butik

Find din lokale butik, som har varerne på lager!