• Du er her:
  • Solbriller
  • -
  • Solbriller til sport

Alt er sjovere med de rigtige briller

sport solbriller

Du kan få glas med styrke til både buede stel og sportsbriller med ”clip-in”. Du kan også vælge blandt et stort udvalg af farver, effekter og overfladebehandlinger.

Fx er glas med blålysdæmpning vigtige, når der er behov for, at detaljerne står helt klart.

Dyrker du flere sportsgrene, kan det være en løsning at vælge en allround brille, der kan bruges til flere aktiviteter, men du skal være opmærksom på, at fx cykelbriller ikke egner sig til løb. Med wrap-around formen sidder glassene så tæt til ansigtet, at de dugger under løb.

Sports solbrillen er også et værn mod insekter, støv, sne og andet, der ikke må komme i øjet. Derfor er størrelse, pasform og tilpasning vigtig. Sportsbriller fås derfor ofte i flere størrelser. De bør være fremstillet af superfleksible materialer, der kan formes, så de passer perfekt til ansigtet.

Det er også vigtigt, at de solbriller, du bruger til sport, sidder godt fast. Derfor har mange sportsbriller specialgummi - ofte med riller - der klæber bedre, jo varmere du bliver.

Det vigtigste på brillen er glassene. Mange køber sportsbriller med flere typer glas fx til solskin og til skyet vejr. Alternativt kan man vælge fotokromiske glas, der automatisk bliver mørkere, når lyset bliver skarpere. 

k

Del indhold

Find butik

Wileyx

Polaroid