Rodenstock Ti-Lite

Rodenstock Ti-Lite

Med Rodenstock Ti-Lite sættes der fokus på både perfekt syn og bærekomfort. Ti-Lite er en kombination af et helt minimalistisk design og et superlet materiale: Titanium. En optimal løsning i kombination med lette og helt tynde brilleglas.

Stellene er uindfattede, dvs. uden ramme om glasset. Det giver et helt ”uforstyrret” synsfelt, hvor synet ikke hæmmes af en ramme.  

Ingen skruer
Der anvendes ikke skruer mellem stel og glas. Derved undgår man også at bore monteringshuller i glasset. Den patenterede glasfiksering giver et flot og minimalistisk udtryk. Selve stangen er ultrafleksibel og sidder fast uden at klemme.

1 mio. solgte
Der er indtil nu solgt mere end 1 million Ti-Lite modeller og den nuværende kollektion er den fjerde. Ti-Lite værdsættes især af brillebrugere, der både går op i individualitet og enestående pasform.

Værd at vide om titanium:
Titanium er som materiale kommet for at blive. Med en vægt på kun halvdelen af rustfrit stål er det næsten umærkeligt let. Dertil kommer at titanium ikke indeholder det allergifremkaldende stof, nikkel

k

Del indhold

Find butik

Find din lokale butik, som har varerne på lager!