Ray-Ban Ja-Jo

Super cool og high fashion

Ja-Jo fra Ray-Ban

Ray-Ban hylder musikken og henter inspiration fra de mest mindeværdige højdepunkter fra musik-scenen. Også musikken fra de glade 60´ere - fra Beatles til Rolling Stones - hyldes af Ray-Ban og Ja-Jo er netop et godt eksempel på ikonisk form og stil hentet fra dette årti.

                                                      

De ekstra store runde former med tonede glas, i et væld af smukke farver, fra jordbær til citron og blomme, henleder tankerne til de positive følelser af sommer, sol og festival stemning. 

Ray-Ban er også blevet et kendt brand ikke mindst på grund af deres evne til at få skuespillere til at bruge Ray-Ban solbriller på film. Ray-Ban blev for briller hvad Harley-Davidsen var for motorcykler: En del af den amerikanske drøm. Ray-Ban har været med i et utal af film fx brugte Peter Fonda Ray-Ban i Easy Rider (1969), de var med i The Blues Brothers (1980), Risky Business (1983) og Top Gun (1986) og også Kelds briller i Olsen Banen var selvfølgelig Ray-Ban.

Se mere om Ray-Ban’s spændende historie her: http://en.wikipedia.org/wiki/Ray-Ban 

Klassikeren fra Ray-Ban

Har man sagt Ray-Ban må man også sige Aviator, der er en klassiker fra 1937 og Wayfarer, der for alvor kom frem, da James Dean begyndte at bruge dem på film i 1955.

 

                                                      

Aviator blev skabt som en brille til piloter efterhånden som flyvningen stillede større og større krav til piloternes syn, fordi der blevet fløjet både højere og længere. Ray-Ban var på dette tidspunkt et mærke ejet af Bausch og Lomb, der havde en meget faglig tilgang til brillerne. Man udviklede andre typer af Aviator, hvor man udnyttede alle de muligheder, der ligger i både farver og overfladebehandlinger af solbrilleglasset. Siden har Aviator været sikkerhed for et særligt cool look. 

 

Du finder et sort udvalg af Ray-Ban’s aktuelle solbriller i de fleste OPTIK TEAM butikker. 

k

Del indhold

Find din nærmeste optiker her

Find butik

Find din lokale butik, som har varerne på lager!