The PREGO Look

Prego solbriller er flot dansk design og fremragende håndværk, hvor der er fokus på alle detaljerne. Prego er et dansk brand, der med årene er blevet mere og mere populært, så rigtig mange trend- og modebevidste starter solsæsonen med ”årets nye Prego”.

 

Kollektioner

Prego kommer hvert år med nye spændende kollektioner med hver deres særpræg og attitude. Kollektionen 2015 består af en lang række spændende modeller indenfor de enkelte serier og du finder et stort udvalg af dem hos din lokale optiker.

Det klassiske skandinaviske design med et twist kommer til fulde til sin ret i PREGOs 2017 kollektion. Tynde stænger sikrer det lette og elegante look tilsat brug af lækre trims og flotte nye farver giver hver enkelt solbrille et unikt look som dog har bevaret tidsløsheden. Med en PREGO solbrille sikrer du en solbrille som du vil elske at understege din
stil med i mere end én sæson.


Contemporary shapes

Den ikoniske panto facon er for alvor tilbage! I PREGOs 2017 kollektion er der panto solbriller i flere udgaver, men ens for alle er at faconen er opdateret til en moderne, klædelig facon til både herrer og damer.


Så om du er til en helt klassisk panto metal-solbrille med polariserede glas i cool sort, gun eller varm light gold med varme brune glas, eller en fræk kombisolbrille med acetat front og metalstænger finder du det i PREGOs kollektion.
Du kan også vælge at understrege dit personlige look med en panto acetat solbrille med en klassisk ensfarvet front tilsat nogle tjekkede acetat stænger i mønstret wood-look.
Mulighederne er mange, og udfordringen er kun at skulle begrænse sig. Men ligesom vi jo alle har mere end ét par sko, kan vi jo også med god samvittighed have mere end ét par solbriller.

For the men – PREGO præsenterer også i år en række herre-solbriller til både den moderne og tidsløse mand. Materialerne er som altid nøje udvalgte; Polariserede solglas, flex-stænger, alu-magnesium for blot at nævne nogle af de materialer der sikrer høj kvalitet, god pasform og holdbarhed. Ud over de klassiske sorte og grå solbriller byder 2017 kollektionen på solbriller i varm brun metal og cool blå metal til at matche tidens trends i tøj og accessories til herrer.
                                                        

Prego med styrke

Kvaliteten i stellene gør det oplagt at montere solglas med styrke, så man har en smart og moderigtig solbrille i ens egen styrke.

 

UV beskyttelse

Prego anvender alene solbrilleglas i højeste kvalitet, fremstillet af CR-39, polycarbonat eller polariseret TAC, som beskytter mod solens skadelige UV-stråler. Alle Prego solbrilleglas er i overensstemmelse med EU direktivet 89/686/EEC ifølge standarden 1836:2005/A1:2007 (solbriller til almindelig anvendelse).

 

 

Find butik

Find din lokale butik, som har varerne på lager!