The PREGO Look

Prego solbriller er flot dansk design og fremragende håndværk, hvor der er fokus på alle detaljerne. Prego er et dansk brand, der med årene er blevet mere og mere populært, så rigtig mange trend- og modebevidste starter solsæsonen med ”årets nye Prego”.

 

Kollektioner

Prego kommer hvert år med nye spændende kollektioner med hver deres særpræg og attitude. Kollektionen 2015 består af en lang række spændende modeller indenfor de enkelte serier og du finder et stort udvalg af dem hos din lokale optiker.

                                                          

 Metallic Moods, der er designet med spændende kontraster, metalstel i letvægtslegeringer kombineret med acetat med blød og lækker finish.

Nordic Philosophy er tidløst skandinavisk design i en elegant og stilren udformning præget af diskrete farver som sort, hvid og mørkebrun.

Prego Polarized er solbriller med et maskulint og råt udtryk. De polariserede glas fjerne reflekser i regnvejr og fra skinnende overflader.

High Street er briller, der både henter inspiration i halvtredsernes markante katteøjne faconer og i de helt nutidige kraftige stel. High Street brillerne er på én gang både afdæmpede og markante i naturlige farver.

Prego Vintage er briller med en lang historie bag sig. Klassisk, tidløst med masser af klasse. En personlig brille med et klart signal.

Prego Active er solbrillen med sæsonens hotte hit: Farvede spejlglas. Det helt cool look for dig, der ikke vil i øjenkontakt med hvem som helst.

 

Prego med styrke

Kvaliteten i stellene gør det oplagt at montere solglas med styrke, så man har en smart og moderigtig solbrille i ens egen styrke.

 

UV beskyttelse

Prego anvender alene solbrilleglas i højeste kvalitet, fremstillet af CR-39, polycarbonat eller polariseret TAC, som beskytter mod solens skadelige UV-stråler. Alle Prego solbrilleglas er i overensstemmelse med EU direktivet 89/686/EEC ifølge standarden 1836:2005/A1:2007 (solbriller til almindelig anvendelse).

 

Find butik

Find din lokale butik, som har varerne på lager!