Oakley Cykelbriller

logo

Gå ikke på kompromis

Noget af det vigtigste man skal gå efter, når man vælger solbriller til cykelsport, er det syn glassene giver og den beskyttelse af øjnene, de giver. Småsten, insekter og udhængende grene kan skade øjnene alvorligt, når man kommer kørende med 30 km/t eller mere, og også regn kan genere øjnene kraftigt.

Udover at give et godt syn og beskytte øjnene er det vigtigt, at cykelbriller er komfortable og sidder godt i enhver situation. Muligheden for forskelligt farvede glas er vigtig og bruger du briller er også muligheden for styrke i cykelbriller helt afgørende.

Endelig er det også det brillernes stil og udseende. Med Oakley får du en cykelbrille, der matcher alle krav – og kvaliteten på de bedste cykler. 

Oakley High Definition Optics (HDO)

Oakley arbejder med High Definition Optics (HDO). Ikke mindst for cyklister er det vigtigt, at det man ser gennem glassene er præcist der, hvor man ser det. Med HDO opfylder eller overgår Oakley alle prøvningsstandarder af American National Standards Institute . Her testes både skarphed, brydningskraft (hvor glassene bedømmes på deres evne til at fastholde synet uden at fordreje eller forstørre billedet) og prisme-testen (hvor glassene testes for deres evne til at gengive objekter, præcist hvor de er.)

HD POLARIZED

Kørsel i modlys kan være risikabelt, fordi det kan ”skjule” huller i vejene samtidigt med, at det generelt distraherer og giver en større usikkerhed. Derfor har Oakley udviklet HD Polarized glas, der ikke bare er en film oven på glasset, men en integreret del af glasset. Film kræver lim og lim slører. Derfor er polariseringen en del af selve fremstillingsprocessen. HD Polarised er en del af alle Oakley sportsbriller.

Ensartet produktion

Begge glas i hvert enkelt par Oakley solbriller er fremstillet på samme tid for at opnå den højest mulig ensartethed i de to glas. 

Oakley i den gule førertrøje

Oakley bruges af en lang række af verdens førende cykelryttere. Også på den måde sikres, at selv de skrappeste krav indfries og at Oakley briller til stadighed videreudvikles. 

k

Del indhold