Nyd synet af sommer

Brilledesign med et sommertvist

Brillemoden i 2018 bevæger sig i mange forskellige retninger. Man ser både de helt stilrene og gennemsigtige, næsten hvide, looks sammen med en masse spraglede designs, hvor mønstre i alle afskygninger bliver blandet sammen med stærke farver. Materialer bliver mikset på kryds og tværs, fx guldmetal, læder, acetat, træ, pels og sågar perler og sten.

Der leges med form og farver
Farveskiftende glas bliver også et kæmpe hit til forsommeren. Det stilrene look, hvor der er ro på selve brillestellet, men hvor man leger med farveskiftende glas for at give udtrykket mere coolness og spil, bliver det helt store i 2018.

 

Runde stel fortsat populære
De tynde, lette metalstel med et minimalistisk formsprog, som har været utroligt populære igennem 2017, fortsætter med at præge billedet i 2018. 

                                         

Især de runde faconer er fortsat populære. Det er både mænd og kvinder – og alle aldersgrupper – der har taget dem til sig. Man kan både få en moderigtig kvalitetsbrille og samtidig få den høje komfort, der følger med de lette brillestel. Modebriller er spændende, men det vigtigste er, at brillen passer til ens ansigt og de signaler, man ønsker at sende med brillen. Både briller, smykker og sko er med til at sætte kant på ens stil og har dermed en høj signalværdi.

 

Beskyt øjnene som Twiggy

Kigger vi frem mod sommeren, vil et par runde solbriller med farveskiftende glas i blå, grønne eller måske endda pink nuancer blive ”hotte” til at beskytte mod solens stråler:

- 60'ernes brilleformer har stor indflydelse på solbrilletrenden i øjeblikket. Brillerne er lavet som såkaldte garniturebriller, hvor alle unødvendige detaljer er sorteret fra, for at opveje den visuelle tyngde, de store eller markante former giver. Så står man tilbage med den rene essens af brillens form og udtryk.

                                  

- De store, runde linjer i mange af forårets briller kan faktisk være med til at give mange kvinder et naturligt ansigtsløft i forhold til de mere firkantede designs, som mange i dag vælger at skifte ud. Og hvilken kvinde ønsker ikke det? 

k

Del indhold

Find din nærmeste optiker her

Find dine sportsbriller:

Cykelbriller

Skibriller

Golfbriller

Sejlerbriller

Find butik

Find din lokale butik, som har varerne på lager!

No locations found