Monkey Glasses

Nyt spændende mærke

monkeyglasses® og de nye Nordic Sky kollektioner er lavet til den bevidste forbruger, der ønsker at udtrykke sig stilfuldt, eksklusivt og med bæredygtig mode. Det enkle design udtrykkes i naturlige rå looks som træ, horn, krystal og skind. Farverne er inspireret af jordens sand, havets dyb og himlens farver.

Bæredygtigt design

monkeyglasses® sendte sin første bæredygtige kollektion af håndlavede modebriller på markedet i 2010 og tog helt fra starten hensyn til miljøet og de mennesker, der fremstiller brillerne. Derfor er de fleste monkeyglasses® fremstillet af biologisk nedbrydelige råmaterialer, der består af minimum 95% bomuldsfibre.

Zero Waste

monkeyglasses® har indført et Zero Waste-program som anvender restmaterialer fra brilleproduktionen til kreativt tilbehør og smykker. Også de karakteristiske brilleetuier er specielt fremstillet til af genbrugspapir.

Samfundsansvar

Samtlige leverandører til monkeyglasses® overholder retningslinjerne i FNs Global Compact om virksomheders samfundsansvar.
monkeyglasses® støtter også Red Orangutangen skovskole på Borneo og indsamler gamle briller – uanset mærke – til fattige familier i Sydindien.

A’ Design Award

I maj 2016 vandt monkeyglasses® ‘the silver A’ Design Award in A’ Sustainable products, projects and Green Design 2016’. A’ Design Awards er en af verdens største og mest indflydelsesrige designpriser, der præsenteres hvert år i Italien. Denne prestigefyldte pris anerkender kvaliteten af monkeyglasses® design på den internationale designscene – og udfordringen ved at være en ’first mover’ i kombinationen af bæredygtighed og briller.

 

k

Del indhold

Find din nærmeste optiker her

Køb dine briller på SE-Konto

0.- udbetaling

0.- renter

0.- gebyrer

Find butik

Find din lokale butik, som har varerne på lager!