Ny praktisk indpakning med flere fordele

Miru 1 day fra Vision Care, der kommer i verdens tyndeste pakning kan opbevares sikkert i pungen på samme måde som Dankort og kørekort. Miru 1 day-kontaktlinsen, kommer i en visitkort-tynd-pakning på kun 0,8 mm.

Lettere at håndtere
Den ultra-tynde pakning giver fordele med transport og opbevaring af linserne. Men designet betyder også, at det bliver nemmere at håndtere linserne, fordi det er nærmest er umuligt at vende dem forkert. Når man åbner kontaktlinsepakningen, vender linsens yderside opad. Derfor kommer fingrene aldrig i kontakt med den side af linsen, der vender ind mod øjet. Derfor minimeres risikoen for at overføre tøjfibre, fnug eller andre fremmedlegemer til øjet – og linserne vender automatisk, som de skal.

Klarere farver og skarpere detaljer
De nye kontaktlinser er fremstillet i et materiale, der sikrer en naturlig fugtbalance i øjet. Samtidig er linserne produceret med såkaldt asfærisk optik, der har en hensigtsmæssig krumning ift. øjet. Det kan være med til at kompensere for eventuelle fejl i øjet og skærpe synet. Mange oplever – især i situationer med dårlige lysforhold som fx bilkørsel – at kontrasterne bliver tydeligere.

De 30 styks-pakker, som linserne leveres i, er fremstillet af 100 procent genbrugsplast.

k

Del indhold