It takes courage...

men det er det hele værd!

Ray-Ban blev med årene et meget kendt mærke ikke mindst på grund af deres evne til at få skuespillere til at bruge Ray-Ban solbriller på film.

Ray-Ban blev for briller hvad Harley-Davidsen var for motorcykler: En del af den amerikanske drøm. Ray-Ban har været med i et utal af film fx brugte Peter Fonda Ray-Ban i Easy Rider (1969), de var med i The Blues Brothers (1980), Risky Business (1983) og Top Gun (1986) og også Kelds briller i Olsen Banen var selvfølgelig Ray-Ban.

Se mere om Ray-Ban’s spændende historie her: http://en.wikipedia.org/wiki/Ray-Ban og se Ray-Bans officielle side her.

Ray-Ban - en klassiker

Har man sagt Ray-Ban må man også sige Aviator, der er en klassiker fra 1937 og Wayfarer, der for alvor kom frem, da James Dean begyndte at bruge dem på film i 1955.

 

Aviator blev skabt som en brille til piloter efterhånden som flyvningen stillede større og større krav til piloternes syn, fordi der blevet fløjet både højere og længere. Ray-Ban var på dette tidspunkt et mærke ejet af Bausch og Lomb, der havde en meget faglig tilgang til brillerne. Man udviklede andre typer af Aviator, hvor man udnyttede alle de muligheder, der ligger i både farver og overfladebehandlinger af solbrilleglasset. Siden har Aviator været sikkerhed for et særligt cool look. 

 

Du finder et sort udvalg af Ray-Ban’s aktuelle solbriller i de fleste OPTIK TEAM butikker. 

k

Del indhold

Find butik

Find din lokale butik, som har varerne på lager!