Golfbriller 2017

Golfbriller - når kontrast er en vigtig faktor

Golfbriller giver et godt syn ud over fariwayen og kan tilpasses, så det også er muligt at læse scorekortet helt tydeligt. Glasset i golfbriller øger kontrasterne, så du ser konturerne på banen tydeligere. Især brune glas fremhæver kontrasten mod grønt. Du kan vælge glas, der kan bruges både i sol, og når det bliver overskyet, fordi de er mørkere foroven og graduerer ned i en lysere farve forneden. Her er også farveskiftende glas en oplagt mulighed.

Vigtige krav til specialbriller

Du kan få glas med styrke til stort set alle slags stel. Du kan også vælge blandt et stort udvalg af farver, effekter og overfladebehandlinger. Fx. er glas med blålysdæmpning vigtige, når der er behov for, at detaljerne står helt klart. 

Når du vælger stel, er størrelse, pasform og tilpasning vigtig. Det bør være fremstillet af superfleksible materialer, der kan formes, så det passer perfekt til ansigtet. Det er også vigtigt, at de briller du bruger, sidder godt fast. Derfor har mange specialbriller specialgummi - ofte med riller, der "klæber" bedre jo varmere du bliver. 

Glas

Noget af det vigtigste på brillen er glassene. Mange køber specialbriller med flere typer glas. fx. mørkere glas til solskin og lysere glas til skyet vejr. Alternativt kan man vælge fotokromiske glas, der automatsisk bliver mørkere, når lyset bliver skarpere.

 

  

Adidas golfbriller har en god pasform og kan monteres med flerstyrkeglas, så man både kan læse scorekortet og få et godt udsyn ud over fairwayen.

                                                           

Maui Jim BREAKWALL

Breakwall golfbrillen fra Maui Jim har alle Maui Jim brillens klassiske fordele, som fx Polarized-PlusR2 teknologi, der fremhæver kontraster og forbedrer lysforholdene 

 

k

Del indhold

Find din nærmeste optiker her

Find dine sportsbriller:

Cykelbriller

Skibriller

Sejlerbriller

Find butik

Find din lokale butik, som har varerne på lager!