Fugtgivende Kontaktlinser

Til dig som elsker skærmen

Stadig mere af vores arbejde foregår foran skærmen. Også i fritiden bruger vi computere, tablets og mobiler til underholdning, til at læse nyheder og til at være i kontakt med vennerne. Faktum er, at vi bruger skærme i op til 10 timer hver dag¹ – de er blevet en naturlig, effektiv og underholdende del af vores hverdag.

 

Meget skærm = færre blink

Når du bliver opslugt af skærmen, blinker du ikke lige så hyppigt. Almindeligvis blinker du cirka 15 gange i minuttet – og omkring 5 gange i minuttet, når du fokuserer på en skærm².

Det betyder, at dine øjne mister omkring 600 genfugtende blink i timen, når du sidder foran skærmen. Det kan betyde, at øjnene føles tørre og fulde af sand, især hvis du bruger kontaktlinser.

 

ULTRA® kontaktlinser – til dig, der elsker skærme

ULTRA er en månedslinse bestående af en silikonehydrogel med MoistureSeal®- teknologi, som bevarer væsken og genfugter øjet i op til 16 timer pr. dag.²

Takket være sin unikke udformning slipper ULTRA langt bedre ilt igennem til dine øjne, end tidligere linser.² ULTRA er specielt udviklet til dig, der bruger meget tid foran skærmen.

                                 

Prøv linserne gratis hos din lokale optiker

 

Referencer: ¹ Fokusgrupper YouGov i april 2016, linsebrugere 25–40 år.

² Data on file. Bausch & Lomb, Inc. Rochester NY, 2013.

k

Del indhold

Find din nærmeste optiker her

Læs mere om kontaktlinser her:

 

 

Find butik

Find din lokale butik, som har varerne på lager!