Færdigbriller

Det lyder som smart reklame, men det er det ikke:  Hvis du gemmer kvitteringerne fra de færdigbriller, du køber i din lokale OptikTeam butik, trækker vi beløbet fra prisen på den første rigtige brille, du køber*.

En fornuftig start

En færdigbrille kan ofte være en fornuftig start på din karriere som brillebruger, men bliver aldrig en erstatning for den synskomfort, som en god individuelt tilpasset brille giver. Efterhånden som dit syn udvikler sig til ”den forkerte side” bliver behovet for en briller, der kompenserer specifikt for dine synsændringer mere og mere udtalte.

 

Fra ”on size fits all” til ”for your eyes only”

Hvor en færdigbrille er et ”on size fits all” produkt vil du opleve en væsentlig synsforbedring den dag du får en brille, der også tager højde for forskel i styrker mellem dine øjne og evt. bygningsfejl.

Bygningsfejl er dybest set et lidt misvisende udtryk, da det dækker over uregelmæssigheder i øjets hornhinde. F.eks. hvis hornhinden krummer mere i den lodrette akse end i den vandrette. Symptomer er, at man ikke ser skarpt og er nødt til at knibe øjnene sammen. Og netop derfor er det vigtigt at få taget en grundig synsprøve og få individuelt brilleglas, der korrigerer for det man har valgt at kalde bygningsfejl.

Spørg din optiker, hvornår det er tid at overveje individuelt tilpassede briller.

 

Du får en mappe til at gemme kvitteringerne i.

 

 

* Kan ikke kombineres med andre typer rabat og kan kun bruges i den OptikTeam butik, hvor du har købt færdigbrillerne.  

 

Se et udvalg af vores færdigbriller her

Find butik

Find din lokale butik, som har varerne på lager!