Kontaktlinser

Har du svært ved at læse det, der står med småt, på nært hold ?

Selv om du altid har haft et perfekt syn, vil dit syn med allerstørste sandsynlighed forandre sig, når du har passeret de 40.

Ting, der befinder sig tæt på, begynder at se uskarpe ud, og det tager lidt tid at fokusere på dem. Det viser sig især, når du skal læse noget, der står med småt, hvis der er for lidt lys, eller hvis du er stresset. I begyndelsen kan det hjælpe at holde teksten lidt længere væk. Men det tager længere og længere tid for øjet at skifte mellem lang, mellemlang og kort afstand, og det betyder, at du ikke kan klare opgaver, der kræver skift mellem forskellige afstande, lige så hurtigt som før. Den langsomme tilpasning af fokus er anstrengende for øjnene og kan gøre dig unødvendigt træt.

Det sker for alle, både mænd og kvinder!

Den gode nyhed er, at der findes en god måde at korrigere synet på.

Presbyopi er en tilstand, som de fleste over 40 må leve med, men der findes andre løsninger end læsebriller. Hvis du lever et aktivt liv – eller bare ikke har lyst til at bruge læsebriller – kan DAILIES® AquaComfort Plus® Multifocal være den ideelle løsning for dig.

DAILIES® AquaComfort Plus® Multifocal -kontaktlinser har en gradvist skiftende styrke, der gør, at du kan se klart på alle afstande. Linsen er udformet, så den har en blød overgang mellem de forskellige optiske zoner. Det betyder, at synet føles helt naturligt, når du f.eks. ser op fra en bog, hvis der kommer nogen ind i lokalet.

Prøv linsen gratis i 30 dage og oplev forskellen

Kom ned i butikken og prøv linsen helt gratis i 30 dage. Ring til os og bestil tid, så vi kan give dig den mest optimale service.

Find butik

Find din lokale butik, som har varerne på lager!