Èndags kontaktlinser med glidende overgang

Dit syn ændrer sig...

Selv om du altid har haft et perfekt syn, vil det med allerstørste sandsynlighed forandre sig, når du har passeret de 40.

Men der findes andre løsninger end læsebriller. Hvis du lever et aktivt liv – eller bare ikke har lyst til at bruge læsebriller – kan den nye endagslinse DAILIES Total1 Multifocal være den ideelle løsning for dig.

DAILIES Total1 Multifocal -kontaktlinser har en gradvist skiftende styrke, der gør, at du kan se klart på alle afstande. Linsen er udformet, så den har en blød overgang mellem de forskellige optiske zoner. Det betyder, at synet føles helt naturligt, når du f.eks. ser op fra en bog, hvis der kommer nogen ind i lokalet.

Kontaktlinsens egenskaber

Dailies Total1 er en endagslinse som man tager på om morgenen og smider væk når den tages ud om aftenen. Der er ingen unødig rengøring eller vedligeholdelse. Linsen er bygget op således at den yderste overflade af linsen har et vandindhold på næste 100%. Dette gør, at  øjnene ikke tørrer ud i løbet af dagen og øger komforten markant.

Prøv linsen gratis i 10 dage og oplev forskellen

Kom ned i butikken og prøv linsen helt gratis i 10 dage. Ring til os og bestil tid, så vi kan give dig den mest optimale service.

 

* Øjenundersøgelse kan være påkrævet. Der opkræves muligvis gebyr for undersøgelse. 

Find butik

Find din lokale butik, som har varerne på lager!